HTML

Tördemici jegyzetek

Joó Ferenc gondolatai és közleményei Badacsonytördemic jövőjével kapcsolatban.

Eredmény

2010.10.03. 21:21 Joó Ferenc

Telefonon a következő tájékoztatást kaptam: 465 szavazatból 7 érvénytelen lett, így a 458 érvényes szavazatból Vollmuth Péter 303-at kapott, én 155-öt.

Gratulálok az eredményéhez a régi-új polgármesternek!

Annyit hozzátennék, hogy ennyi szavazatot 1998-ig visszamenően egyetlen alulmaradt jelölt sem kapott, és a polgármester szavazatainak száma is némileg csökkent a négy évvel ezelőtti eredményéhez képest.

Úgy gondolom, ez azért némileg figyelmeztető jel lehet a polgármester számára, mert látnia kell, hogy felszínre kerültek olyan problémák, amelyek megoldásért kiáltanak. Ehhez nagyobb sebességfokozatba kell kapcsolnia, amihez jó munkát kívánok neki!

A képviselőtestületbe kis szerencsével bekerülhettem volna, de szavazategyenlőség miatt a választási bizottság sorsolt és nem az én nevem került ki a kalapból. Mindenesetre azt gondolom, hogy a képviselő-testület összetétele így is bíztató. Az új képviselő-testület tagjainak eredményes munkát kívánok az elkövetkező négy évre.

A korábban felvázolt programom immáron ismert, mindenki tudhatja, mely kérdések fontosak számomra. Ezeknek megoldásában szívesen együttműködök az új
testülettel, a polgármesterrel. Várom megkeresésüket! Addig is egy kicsit visszavonulok, hogy tudjak többet foglalkozni a családommal, mint az elmúlt hetekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tordemic.blog.hu/api/trackback/id/tr42342411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása